led armatuur links 1

Wat is het doel van deze buitenruimte?
Nu u bekend bent met het soort armaturen dat beschikbaar is en het doel dat ze u kunnen bieden, is de volgende stap om de perfecte armaturen voor uw buitenruimte te kiezen, het bepalen van het doel van de ruimtes die u wilt verlichten. Wordt uw buitenruimte bijvoorbeeld gebruikt om gasten te vermaken? Is er een speelruimte voor uw kinderen? Bent u van plan de ruimte te gebruiken als leeshoek of trainingsruimte? Als u zich afvraagt wat het doel van uw buitenruimte is, kunt u het type inrichting bepalen dat nodig is om het zicht te krijgen dat u voor de ruimte heeft ingericht. Activiteiten zoals avond yoga vereisen niet dezelfde hoeveelheid verlichting als het gebruik van de ruimte voor het organiseren van een boekenclubbijeenkomst, dus zorg ervoor dat u alle mogelijkheden in overweging neemt wanneer u verlichtingsarmaturen toevoegt aan uw online winkelwagentje.led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led

Welke delen van het terrein hebben meer licht nodig?
Sommige mensen zijn visuele leerlingen en zullen een beter begrip en reikwijdte van een situatie krijgen als ze een ruwe schets van hun buitenruimte maken. Zet pen op papier en teken uw buitenindeling, met inbegrip van gebieden zoals loopbruggen, tuinkanalen, bestaande structuren en entertainmentruimtes (patio’s, vuurplaats, kas, enz.) Het bepalen van uw behoeften door na te denken over welke delen van de ruimte meer licht nodig hebben is een geweldige manier om te gaan over het vinden van hoeveel armaturen nodig zullen zijn. Of u nu de donkere hoeken van uw woning wilt accentueren, een uitgelicht meesterwerk van uw tuin van veraf wilt creëren of gewoon een gevoel van veiligheid wilt geven aan uw gasten als ze van de voorkant van uw woning naar uw achtertuin manoeuvreren, een mix van armaturen kan worden gecombineerd om de omliggende gebieden een rijke, gelaagde uitstraling te geven die in verhouding staat tot de ruimte en mooi verlicht is.

Als u al wat buitenverlichting bezit, laat dan een aantal voordelen vallen die u hebt ontdekt met uw huidige armaturen in de commentaarsectie hieronder. Laten we een gesprek voeren.