LED lampen

Elke bron die beweert je alles te vertellen wat je over iets moet weten is onvermijdelijk het toppunt van zelfgenoegzaamheid. Factory Direct LED, een toonaangevende online retailer van LED-verlichting, armaturen en accessoires, wil u graag alles vertellen wat u moet weten over LED’s, maar LED-verlichting is een constant evoluerende technologie die elke dag nieuwe informatie creëert. Daarom heeft Factory Direct LED, in plaats van te proberen u alles te vertellen, deze lijst met vragen voor u opgesteld om uw LED verlichting retailer te vragen. De antwoorden zullen u helpen om intelligente beslissingen te nemen wanneer u nieuwe LED-verlichting gaat installeren of bestaande verlichting gaat vervangen door nieuwe LED’s.

– Hoeveel moet ik uitgeven?
Naarmate de markt voor LED’s groeit, dalen de prijzen van LED’s en is er steeds meer betere LED-technologie beschikbaar. U zult meer uitgeven voor LED’s met superieure prestatiekenmerken, maar over een periode van één of twee jaar zult u uw initiële kosten terugverdienen met besparingen op uw elektriciteitsrekening. Vraag naar de rendementen van de LED-lampen die u wilt en hoe u die kunt gebruiken om uw besparing te berekenen.

– Hoe lang gaan led-lampen mee?
LED’s genereren licht wanneer een spanningspotentiaal wordt toegepast op een kruispunt in halfgeleidermaterialen. LED’s hebben geen gloeidraden of gassen die licht uitstralen wanneer ze worden opgeladen. Deze gloeidraden en gassen verslijten snel na verloop van tijd, omdat veel van de elektriciteit die wordt toegepast op traditionele lampen wordt afgevoerd als warmte. LED-lampen blijven koel en gaan aanzienlijk langer mee dan traditionele verlichtingstechnologieën. Als u zich zorgen maakt over de lange levensduur van een LED-lamp, vraag dan om een product dat minstens 50.000 uur of meer continu in werking is.

– Kan ik een dimmer gebruiken met een LED-lamp?
Sommige nieuwe LED technologieën zijn ontworpen om te werken met dimmers voor traditionele gloeilampen, maar u zult waarschijnlijk betere dimprestaties krijgen van dimmers die specifiek zijn voor LED’s. Vraag naar aanbevelingen voor dimmers en naar de LED-lampen die met verschillende dimmers werken als dimmen een punt van zorg is.

– Is LED licht hard?
Vroege vormen van LED’s genereren licht met hogere “Kelvin” temperaturen die als koud en niet-ontspannend worden ervaren. Nieuwere LED-lampen zijn verkrijgbaar met lagere temperaturen die het warmere licht dat sommige gloeilampen genereren beter repliceren. Als u een warmere omgeving wilt, vraag dan uw winkelier om LED-lampen aan te bevelen die een lagere temperatuur hebben.

-Kan ik LED-lampen bedienen met een mobiele telefoon app?
Mobiele app-technologie en LED-lampen die zich in de “Internet of Things” (“IoT”) arena bevinden, zijn de nieuwste grenzen van de LED-verlichtingstechnologie. Met ivd-lampen kunt u uw verlichting op afstand bedienen, de kleurtemperatuur veranderen van ruw naar warm, en in sommige gevallen de werkelijke kleur van het licht wijzigen. Kunstmatige intelligentiesystemen kunnen ook uw verlichtingspatronen en -voorkeuren leren en LED-verlichting sturen om aan en uit te schakelen of om kleuren en temperaturen te veranderen als reactie op uw normale routines, en zonder extra input van u.

LED-lampen zijn een spannende nieuwe vorm van verlichtingstechnologie. Factory Direct LED is bedoeld om consumenten te helpen deze technologie te begrijpen en de beste beslissingen te nemen bij de overgang van oudere vormen van verlichting naar nieuwe LED’s. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u terecht op onze website. Wij bieden de meest concurrerende prijzen voor LED-verlichting, armaturen en systemen die in elke toepassing kunnen worden gebruikt.

Latest News

IP-camera-installatie

Beveiliging is ieders zaak. Bij het leasen van commercieel onroerend goed of andere soorten onroerend goed, is het van het grootste belang om het onroerend goed te beveiligen tegen diegenen die illegale toegang willen verkrijgen.Met een IP Camera Beveiligingssysteem wordt uw veiligheid verbeterd door het gebruik van videobewaking. Met IP-camera’s kunt u beelden rechtstreeks op […]

Read More

Dingen die u moet overwegen wanneer u online LED-verlichting koopt

U kunt nu bijna alles online kopen, inclusief LED-verlichting, armaturen en besturingssystemen. Het internet en de wereld van de e-commerce heeft nieuwe distributiekanalen beschikbaar gemaakt voor iedereen met lagere productprijzen die een weerspiegeling zijn van efficiëntere opslag- en leveringssystemen. LED-verlichting is een relatief nieuwe technologie en voor veel mensen een ongetest en onbekend product met […]

Read More