Dingen die u moet overwegen wanneer u online LED-verlichting koopt

Dingen die u moet overwegen wanneer u online LED-verlichting koopt

U kunt nu bijna alles online kopen, inclusief LED-verlichting, armaturen en besturingssystemen. Het internet en de wereld van de e-commerce heeft nieuwe distributiekanalen beschikbaar gemaakt voor iedereen met lagere productprijzen die een weerspiegeling zijn van efficiëntere opslag- en leveringssystemen. LED-verlichting is een relatief nieuwe technologie en voor veel mensen een ongetest en onbekend product met verwarrende industrieterminologie. Factory Direct LED, een toonaangevende online retailer van LED-lampen en armaturen, heeft deze gids opgesteld om consumenten te helpen bij het selecteren en online aankopen van LED-verlichting.

 

LED’s en traditionele gloeilampen zijn geen gelijkwaardige producten. Als u gloeilampen vervangt door LED’s, moet u meer doen dan een 60-watt gloeilamp vervangen door een 60-watt LED. LED-lampen zijn aanzienlijk efficiënter. Een 10-watt LED-lampje kan dezelfde hoeveelheid licht (gemeten in “lumen”) genereren als een 60-watt gloeilampje. Zorg ervoor dat u de juiste lamp voor elk van uw verlichtingstoepassingen bestelt.

 

LED’s zijn mogelijk niet gelijkwaardig aan elkaar. LED-verlichting is een complexe en veelzijdige technologie. Twee LED-lampen die elk dezelfde hoeveelheid lumen genereren, kunnen bijvoorbeeld zeer verschillende soorten licht uitstralen, waarbij de ene lamp een warmere vorm van licht creëert en de andere een hardere of helderdere verlichting achterlaat. Neem de tijd om de Kelvin lichttemperaturen en kleurweergave-indices van de LED-lampen die u overweegt, te begrijpen en selecteer de lampen met de kenmerken die het best voldoen aan uw behoeften.
Gebruik een betrouwbare online leverancier die de expertise heeft om de klantenservice te bieden die u wilt. Veel online retailers van LED-verlichting concurreren uitsluitend op basis van de prijs. Met complexe LED-technologie is de laagst geprijsde LED-lamp zeer waarschijnlijk niet voor alle, of zelfs de meeste, toepassingen geschikt. Kies een gespecialiseerde online LED retailer die de LED technologie en de vele verschillende soorten LED lampen die beschikbaar zijn voor elke specifieke toepassing begrijpt.

 

Neem de tijd om het gebied dat u gaat verlichten met LED’s te plannen en te meten. U kunt LED-lampen vinden met brede of smalle lichtverstrooiingspatronen. Een gebied dat verlicht is met een aantal gloeilampen of armaturen kan het net zo goed doen met een kleiner aantal LED’s. Bovendien zijn LED’s nu veel meer een onderdeel van een ontwerp dan een nabeschouwing die een ontwerp of lay-out verlicht. Voordat u uw online bestelling plaatst, moet u eerst kritisch kijken naar hoe en waar u die lampen gaat installeren.

 

Denk na over hoe de ruimtes die u verlicht zullen worden gebruikt. Werkruimtes die veel activiteit zien, zullen het goed doen met helderdere verlichting, terwijl ruimtes die zijn ontworpen voor ontspanning (bijvoorbeeld slaapkamers) een beter gevoel zullen hebben met warmere en zachtere verlichting. Bestel verschillende soorten lampen voor verschillende ruimtes als functie van hoe die ruimtes worden gebruikt. Houd rekening met de fysieke grootte van de lampen die u bestelt en zorg ervoor dat ze passen bij bestaande verlichtingsarmaturen. Wanneer u online bestelt, zal uw online LED retailer deze kennis niet hebben. U dient deze kennis te verwerken in uw bestelling.

Factory Direct LED heeft ontelbare bestellingen ingevuld en heeft vele klanten geholpen om de juiste beslissingen te nemen wanneer ze online LED verlichting bestellen. Voor meer informatie over hoe u de juiste LED’s voor uw verlichtingstoepassingen kunt bestellen, zie onze website. Wij zijn een online retailer die gespecialiseerd is in LED-verlichtingstechnologie en we hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden in uw eigen beslissingsproces.